Kennistoetsen

Wil je je kennis op peil houden of een eerste stap maken met de implementatie van een nieuwe (klinische) praktijkrichtlijn die ontwikkeld is door de KNMT of door KIMO? Maak dan een KNMT kennistoets.

Bij iedere kennistoets zie je jouw score, of er over het onderwerp achtergrondinformatie beschikbaar is en hoeveel KRT je er mee verdient.

Kies een kennistoets en je kunt gelijk beginnen (of verder gaan waar je de vorige keer bent geëindigd).

Succes!

KNMT Academy

De KNMT Academy

ondersteunt tandartsen bij de uitoefening van hun vak, met kennisdeling, training en scholing. De Academy richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk. Zoals cursussen over wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en professionaliteit.

Naast cursussen op locatie, of incompany, biedt de KNMT Academy ook live online cursussen en webinars aan. Je volgt dan makkelijk vanuit huis (of waar je maar wilt) een cursus.

Ga naar het volledige cursusaanbod van de KNMT Academy

 

NT/Dentz-toetsen

NT/Dentz-kennistoetsen zijn gebaseerd op artikelen uit NT/Dentz en verschijnen na elke uitgave. Lees dus eerst het NT/Dentz en maak daarna de toets.

Voor een afgeronde toets ontvang je automatisch 1 krt punt.

Succes!

E-learning

Voor deelname aan sommige e-learnings ontvangt u krt punten. Het aantal staat rechtsonder bij de cursus aangegeven. Punten worden na afronding van de cursus automatisch bijgeschreven indien u bent ingelogd.

Ook de e-learnings zijn toegankelijk voor alle mondzorgverleners. Niet-leden kunnen per cursus een inlogcode opvragen. Voor de kosten zie het reglement.

Inloggen

Log in met je KNMT-lidmaatschapsnummer en het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen op knmt.nl en krijg toegang tot de online kennisomgeving.