Kennistoetsen

Wil je je kennis op peil houden of een eerste stap maken met de implementatie van een nieuwe (klinische) praktijkrichtlijn die ontwikkeld is door de KNMT of door KIMO? Maak dan een KNMT kennistoets.

Bij iedere kennistoets zie je jouw score, of er over het onderwerp achtergrondinformatie beschikbaar is en hoeveel KRT-punten je er mee verdient. KRT punten worden direct na afronding (bij sommige toetsen na voldoende score) toegekend. Je moet dan wel ingelogd zijn voor je aan de toets begint (rechtsboven zie je je naam als je ingelogd bent, log anders in via 'Home').

Kies een kennistoets en je kunt gelijk beginnen (of verder gaan waar je de vorige keer bent geëindigd).

Geen lid van de KNMT? Door het afgeven van een machtiging kun je de toetsen ook maken, zie hiervoor ons reglement linksonder op deze pagina).

Succes!

KNMT Academy

De KNMT Academy

ondersteunt tandartsen bij de uitoefening van hun vak, met kennisdeling, training en scholing. De Academy richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk. Zoals cursussen over wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en professionaliteit.

Naast cursussen op locatie, of incompany, biedt de KNMT Academy ook live online cursussen en webinars aan. Je volgt dan makkelijk vanuit huis (of waar je maar wilt) een cursus.

Ga naar het volledige cursusaanbod van de KNMT Academy

 

NT/Dentz-toetsen

NT/Dentz-kennistoetsen zijn gebaseerd op artikelen uit NT/Dentz en verschijnen na elke uitgave. Lees dus eerst het NT/Dentz en maak daarna de toets.

Voor een afgeronde toets ontvang je automatisch 1 krt punt.

Succes!

E-learning

Aan de e-learnings zijn door het KRT de volgende punten toegekend:

  • Vertrouwenspunt: 1 pt.
  • Meldcode KMHG, module 1 0,75 pt, module 2,3 en 4 0,5 pt.

Voor leden van de KNMT worden de punten na afronding van de cursus automatisch geregistreerd.

Onderstaande E-learnings zijn toegankelijk voor alle mondzorgverleners. Niet-leden kunnen per onderdeel een inlogcode opvragen door het afgeven van een machtiging (ook als er geen kosten aan de deelname verbonden zijn). Voor de e-learnings Visitatie en Vertrouwenspunt worden geen kosten in rekening gebracht.

(Lees eventueel ook ons reglement linksonder op deze pagina).

Inloggen

Log in met je KNMT-lidmaatschapsnummer en het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen op knmt.nl en krijg toegang tot de online kennisomgeving.