Reglement

De toetsen op deze website zijn gratis toegankelijk voor KNMT-leden. De IQual-studiepakketten zijn alleen toegankelijk voor deelnemers aan IQual. Meer informatie over IQual vindt u op www.knmt.nl/Iqual

In 2020 zullen de toetsen tegen betaling ook beschikbaar komen voor niet-knmt-leden.

Na het afronden van een toets kunt u een certificaat downloaden. Voor het afronden van een toets krijgt u KRT-punten, deze worden automatisch toegekend (per 1 oktober 2019). U kunt de toetsen slechts één keer afronden.

Het aantal punten staat per toets in de hoek rechtsonder aangegeven. Het vinkje geeft aan dat u de toets heeft afgerond. Het rondje links uw score de i geeft aan dat er meer achtergrondinformatie beschikbaar is (zoals literatuur of de richtlijn waarop de kennistoets betrekking heeft.
Het kan zijn dat u pas een certificaat en toekenning van punten krijgt, nadat u een minimum resultaat voor de toets heeft gehaald. Dit staat vermeld op de startpagina van de toets.

Het toekennen van de punten gaat per 1 oktober 2019 automatisch. Mocht u een toets hebben afgerond en geen punten hebben ontvangen, dan kunt u met ons contact opnemen.

Inloggen

met uw lidnummer en wachtwoord van de KNMT-website

Log in om aan de slag te kunnen met de toetsen. Dan kunnen we je score en voortgang bijhouden.